Evenimente

Poposirea unui grup de preoți și tineri ortodocși din Africa la Mănăstirea noastră - 12 septembrie 2018

Cu ocazia desfășurării „ITO” la Sibiu am avut bucuria de a primi vizita unui grup de preoți și tineri ortodocși din Africa. Aceștia, după terminarea întâlnirii tinerilor, în cadrul unui pelerinaj mai amplu în țara noastră, au poposit și în Eparhia noastră, bucurându-se de ospitalitatea și dragostea Preasfințitului Părinte Andrei și a obștii Mănăstirii noastre.

Cu această ocazie, Preasfințitul Părinte Andrei a slujit Sf. Liturghie Arhierească alături de un sobor de preoți și diaconi, iar la strană au cântat tinerii africani. Obștea noastră a fost foarte impresionată de răspunsurile frumoase pe care tinerii le-au dat la strană. După Sf. Liturghie, au vizitat Mănăstirea noastră, mai ales Atelierele Mănăstirii și s-au bucurat să ne cunoască rânduiala de rugăciune și munca pe care o fac maicile în această Mănăstire.

Ne-am împărtășit unii altora credința și tradițiile popoarelor în care ne-am născut, și noi ne-am folosit foarte mult duhovnicește auzind de viața grea pe care o duc și cu câtă râvnă țin credința ortodoxă vie. 

Contact

Mănăstirea “Adormirea Maicii Domnului”
Maica Stareţă Stavrofora Miriam Oprea
Nr. de telefon: 0744 - 966.950
Localitatea: Izvoru Muresului Jud. Harghita Cod 537356
Detalii și Formular de Contact
Atelier Pictură: 0742-224.590 (comenzi icoane şi croitorie)
Vă rugăm să sunați între orele: 
09.00 - 12.20 și 14.00-16.30.
Vă rugăm să nu sunați în duminici și sărbători.

Copyright © 2010-2016 Mănăstirea "Adormirea Maicii Domnului" Izvoru Mureşului.
Toate drepturile rezervate. Webmaster: Bogdan Tinca